PXP66: 20 de setembre faig el taller de Twitter, la xarxa que menys funcionalitats proporciona però que més uneix http://is.gd/2o08

El dissabte, 20 de setembre a Amposta dins a les àtic2ª, al final del matí de microtallers m'han triat per fer el taller de Twitter, la xarxa social de microblocs.

El més important d'una xarxa social és la xarxa de contactes, més enllà de les possibles funcionalitats que ens ofereixi la plataforma: pots oferir la millor forma de relacionar-te del món, pots oferir fins a la telepatía, que si no tens amb qui usar-la no val per res.

Twitter és possiblement la xarxa que menys funcionalitats proporciona, sens dubte la qual més problemes de disponibilitat té i no obstant això… és la que guanya per majoria. S'ha de tenir en compte que fin i tot la BBC té por d'un grup de joves reunit en una cafeteria.

Faig el microbloc sobre twitter en català Piulades per pardals i espero que us pugue traslladar la meva passió pel Twitter



Més informació a Dondado

2 comentaris:

Marc Cortés ha dit...

És genial que es facin xerrades per divulgar aquest xarxa que com molt bé dius te poques funcionalitats però un gran efecte per la capacitat de fer "engagement" (encare no se traduir aquesta paraula)

jesus ha dit...

Marc el taller es retransmetrà per vídeo en directe per http://tv.atic2.cat
T'envio un enllaç al diccionari que he trobat la paraula...